Over ons

Met 22 jaar ervaring zorgt Reno Totaalbouw ervoor dat alles voor u wordt geregeld als het gaat om hoogwaardige SCHUCO kunststof kozijnen. U krijgt van ons een op maat gemaakt eerlijk advies en alles wordt geheel naar wens van de klant ontwikkeld. Vanuit onze vestiging in Haaksbergen (Overijssel) sturen wij onze monteurs en adviseurs aan om u altijd van het beste te kunnen voorzien. Wij plaatsen en leveren Schüco kunststof kozijnen, ramen en deuren in vele kleuren en combinaties., alles wordt aangepast naar uw wens. Door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in onze branche zorgen wij ervoor dat we altijd het beste in huis hebben voor onze klant.

 Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden of wilt u onze producten eens bekijken? Kom dan eens naar onze vestiging of neem contact met ons op.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Reno Totaalbouw kan u helpen op diverse vlakken. Van het inmeten en plaatsen van nieuwe kozijnen met ramen en deuren, deze desgewenst voorzien van de benodigde zonwering maar ook voor advies inzake de financiering.

Het financieren van kozijnen en deuren hoeft niet duur te zijn. Onze financieel onderlegde adviseurs berekenen graag de maandlasten voor de renovatie/nieuwbouw van uw woning voor u. Vanwege de verschillende wensen en situaties, die consequenties hebben op de prijs, is het voor ons niet mogelijk om via de telefoon of in de showroom een directe prijs te geven. Graag doen onze specialisten, na een bezoek aan uw project, een aanbieding op maat. Bij ons betaald u na de oplevering en is het mogelijk om gespreid te betalen via het Reno Totaalbouw betaalplan.

Kennismaking

Heeft u interesse in één van onze producten? Dan gaan wij samen in gesprek om te kijken hoe uw huidige situatie is en wat de wensen zijn. Onze deskundige adviseurs komen graag bij u langs om antwoord te geven op al uw vragen en u te voorzien van een op maat gemaakt advies. U bent natuurlijk ook welkom in ons kantoor in Haaksbergen.

Advies

Wij geven u een advies wat voor uw specifieke situatie de allerbeste oplossing is. Uitgaande van uw wensen gecombineerd met deskundig en technisch advies brengt onze adviseur een prijsopgave uit (geheel kosteloos) met een voor uw situatie goed afgestemde prijs/kwaliteitsverhouding.

De aanpak

U wilt natuurlijk graag weten wat er gaat gebeuren. Wij leggen u stap voor stap uit hoe we uw wensen gaan uitvoeren zodat u niet voor verassing komt te staan. Onze technische adviseur komt eerst alles nauwkeurig opmeten. Deze nauwkeurigheid en technische kennis zorgen ervoor dat de kunststof kozijnen exact op maat gefabriceerd kunnen worden. Uiteraard is elk proces is voor ons van belang maar aan de plaatsing besteden wij net dat stukje extra aandacht. Doordat wij beschikken over ons eigen ervaren montageteam staan wij garant voor een goede afhandeling van de montage.

Wilt u graag een advies gesprek?
Neem contact op

053-203 21 99

info@renototaalbouw.nl

Home
Contact
Zoek