fbpx
VKG keurmerk

Neem contact op

VKG keurmerk

ZONWERING

Reno Totaalbouw ZONWERING

Ook voor zonwering bent u bij Reno Totaalbouw aan het juiste adres. Wij leveren uitsluitend A-merk producten met een gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. U heeft daarbij de keuze van tal van mogelijkheden: van eenvoudige handbediening tot volledig geautomatiseerde besturing die reageert op zon, wind en regen.

U heeft de volgende mogelijkheden met buitenzonwering:

Rolluiken

Laat uw woning voorzien van rolluiken voor een goede zonnwering en verduistering. Rolluiken vormen een goede zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Er bestaan veel mogelijkheden: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en de rolpoorten voor grotere openingen. Voor vrijwel alle toepassingen zijn rolluiken perfect op maat te maken.

Kenmerken
  • Geluiddempend
  • Inbraak werend
  • Inkijk werend
  • Isolerend koud & warm
  • Zonwerend
  • Gebruiksvriendelijk
  • Functioneel

 Screen

Een screen lijkt veel op een rolluik: het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screendoek wordt geweven en heeft daardoor een kleine open structuur. Wegens hun uitstekende zonreflectie houden screendoeken tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV-stralen. Het grote verschil met een rolluik is het uiterlijk en bij een screen verliest u het volledige zicht naar buiten toe.

Uitvalschermen

Met een ‘traditioneel’ uitvalscherm kunt u op een effectieve en goedkope manier de zon weg houden uit uw huis. De uitvalschermen kunnen heel lang uitgerold worden waardoor ook de lage avondzon niet naar binnen kan schijnen. Doordat een uitvalscherm verticaal langs het raam hangt, is dit type niet geschikt om onder te zitten. Het voordeel van dit type zonwering is het feit dat ze relatief weinig ruimte innemen, dit komt door de hoek van 135° waar ze in uit kunnen vallen.