VKG keurmerk

Neem contact op

VKG keurmerk

Specialisatie

Leverancier van Schüco kozijnen

Schüco kozijnen staan al jarenlang garant voor kwaliteit, wooncomfort, duurzaamheid en veiligheid. Schüco loopt voorop met het ontwikkelen van bouwtechnische innovaties en ze hebben al verschillende awards ontvangen voor hun designs. Zoekt u kunststof kozijnen waar u geen onderhoud aan heeft en uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan zit u dus goed bij Schüco!

Reno Totaalbouw is officieel leverancier en al jarenlang de betrouwbare partner voor de aanschaf van kunststof Schüco profielen. De kozijnen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en ze zijn onderhoudsarm. Kunststof kozijnen zijn gemakkelijk schoon te maken met een beetje zeep en water. De kozijnen bevatten standaard HR++ glas en draaikiepramen kunnen worden voorzien van horren.

Schüco kozijnen wordt verzwaard met stalen profielen. Dit zorgt voor extra stabiliteit, vormvastheid en een lange levensduur. Doordat Schüco kozijnen voorzien zijn van meer kamer profielen wordt er een stilstaande luchtlaag gecreëerd. Deze luchtlaag zorgt voor een hoge mate van geluids- en warmte-isolatie in uw woning. De levering van de kozijnen voldoet aan de richtlijnen van de keurmerken zoals o.a. KOMO, SKG en het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Schüco heeft een nieuwe hoekverbinding geïntroduceerd: HVL (Hout Verbinding Look). Geen zichtbare diagonale las, maar een horizontale verbinding met de uitstraling van een authentieke houtverbinding. In combinatie met houtnerffolie is dit schitterende kunststofproduct nauwelijks te onderscheiden van traditioneel hout.