fbpx
VKG keurmerk

Neem contact op

VKG keurmerk

DAKKAPPELEN

Reno Totaalbouw Dakkappelen

Een goede investering

Een dakkapel is een goede investering in uw woning. Het levert een waardevermeerdering van uw woning op. U creƫert namelijk meer woon- en leefruimte voor relatief weinig geld. Elke dakkapel is bij ons maatwerk. Hierdoor zijn we in staat om op iedere dakhelling in Nederland een dakkapel te plaatsen. Deze dakkapel voldoet geheel aan uw wensen. Zo helpen we u met het ontwerp, de indeling en de aanvraag van de bouwvergunning. Uiteraard worden onze dakkapellen zo ontworpen dat ze goed bij uw huis passen.

Kunststof dakkapellen

De kunststof dakkapellen van Reno Totaalbouw zijn nauwelijks te onderscheiden van houten dakkapellen. Daarnaast staan de dakkapellen garant voor weinig onderhoud en een lange levensduur en een uitstekende kwaliteit en zijn dus een duurzame keuze.

Voordelen van een Reno Totaalbouw Dakkappel

N

Nauwelijks te onderscheiden van Houten dakkapellen

 

N

Onderhoudsarm

 

N

Energie zuinig

 

N

Indien nodig verzorgen wij de vergunning

 

N

Lange levensduur

 

N

Nooit meer schilderen

 

N

Op maat gemaakte dakkapellen

 

N

Montage in 1 dag

 

N

10 jaar Garantie

 

Werkwijze

 

Een duidelijke offerte

Na het eerste contactmoment komt het tot een adviesgesprek. Om tot in de kleinste details uw wensen en behoeften helder te krijgen waar het gaat om uw nieuwe dakkapel. Vervolgens wordt deze ter plekke bij u ingemeten.

Afgesproken montagedatum

Op basis van de werktekeningen wordt uw dakkapel in eigen werkplaats door onze timmerlieden en monteurs gebouwd. Vervolgens wordt op de afgesproken montage datum de dakkapel afgeleverd, geplaatst en mogelijk afgewerkt. Dit plaatsen gebeurd binnen 1 dag.